GoalGain

Vægttab og personlig træner! Træning op til Afrikas højeste bjerg, Kilemanjaro

Vægttab og personlig træner

Susser Dyrhave, der til dagligt tilbyder laserbehandling i Ullerslev, kontaktede GoalGain for at få et vægttab og personlig træner. Det var ikke et helt almindeligt mål, som Susser havde for øje.

Hun havde tænkt sig at bestige Afrikas højeste bjerg på 5895 m ved navn Kilemanjaro. Endvidere fortalte hun mig, at hun var 61 år, i dårlig form, og at hun ikke var et sportsmenneske.

Der var noget, der ikke stemte overens i min logik, men med optimisme, vilje og tro og ja hård træning, så kan alt lade sig gøre, tænkte jeg. Sussers mål motiverede mig i høj grad.

Vi måtte i gang med projekt; vægttab og personlig træner.

Jeg glædede mig til at blive Sussers personlige træner, og jeg ville yde den bedste personlige træning for hende, så hun kunne nå Kilemanjaro! Samtidigt vidste jeg også, at det ville blive et langt sejt træk med maksimal indsats under træningen hver gang.

Susser fik i alt 16 træningspas af 20-30 minutter. Intensiteten var meget høj. Projekt; vægttab og personlig træner gik i gang øjeblikkeligt, og vi fik et godt resultat.

Efter 8 ugers personlig træning hos GoalGain var Susser, i en alder af 61 år, klar til Kilemanjaro! Og resultatet blev, at hun gennemførte!

Susser Dyrhave nåede Afrikas højeste bjerg på 5895 m.

Alt i alt var projekt; vægttab og personlig træner en succes!

Hvis du har ambitioner om at tabe dig 10 kg eller mere, så kontakt os. Se evt. vores resultatliste og se hvor meget folk har fået ud af deres personlig træning hos GoalGain.

Der er rigtig mange, der har forskellige mål med et vægttab, og der er over 50 historier at læse under resultatlisten. Måske kan du identificere dig med nogle af dem. Fælles for alle er, at de har tabt sig og forbedret deres kondition med overraskende lidt træning og fokus på kostplan.