GoalGain

ODIN T8 Løbebånd

Sammenklappeligt løbebånd med Ipad og Android tilslutning

Selvom et løbebånd ikke har med træning i naturen at gøre, så vil jeg alligevel skrive lidt om løbebåndet: ODIN T8 løbebånd. Grunden til dette er, at løbebåndet er egnet til hjemmet og kan fungere som supplement til andet træning.

Hvorfor et løbebånd til hjemmet?

Mit bedste argument er: Fordi det er nemt, og fordi at det er sundt. Et løbebånd behøver ikke nødvendigvist at blive brugt til løb. Det kan også blive brugt til at gå de 12.000 skridt, som vi dagligt bør gå. Det kan være meget behageligt at gå. Hvorfor ikke gå, imens du ser tv? Eller imens du laver ting online som at tjekke mails, læse eller se videoer.

Løbebåndet er sammenklappeligt og Ipad og Android kan tilsluttes

Løbebåndet er sammenklappeligt og har dimensionerne: 180 x 86 x 139 cm. I det at det er sammenklappeligt kan du stille det op af en væg, så det ikke optager så meget plads på gulvet. Det der også gør løbebåndet smart er, at du kan tilslutte både Ipad og Android og dermed klare daglige online-gøremål, imens at du går.

En daglig rutine

Sofaen er en daglig rutine hos de fleste. Efter aftensmaden så kalder sofaen, hvor vi bliver siddende indtil, at vi bliver trætte og går i seng. Når vi vågner, så har vi været inaktive, med maven fyldt, fra måske klokken 19.00-06.00. Det er 11 timer. Og så tager man på arbejde og sidder måske på kontor. Det er usundt. Vi kan blive syge af det. Kunne man, - i stedet for at ligge på sofaen fra 19-23,- gå på løbebåndet i bare 30 minutter i dette tidsinterval? Der mange undersøgelser, der viser, at det er sundt at gå. Og 30 minutter er bedre end ingenting. En daglig rutine kunne være 30 minutter på løbebåndet i gå-tempo efter aftensmaden eller lidt tid efter aftensmaden. Bare gå stille og roligt.

Læs mere om ODIN T8 løbebånd.