Ledige stillinger

Personlig træner

Goalgains koncept er personlig træning, som foregår udenfor og i klientens nærområde. Vi vil gerne kunne tilbyde personlig træning overalt i Danmark, og derfor er det ikke vigtigt, hvor i landet du kan tilbyde din personlige træning. Det kan fx være i Odense, Århus, Aalborg, Frederiksberg eller i en anden by.

Sådan foregår det

Når du vil træne klienter, så siger du til, og Goalgain skaffer dig klienter via markedsføringskampagner. Det står dig derfor altid frit for, om du har tid og lyst til at træne klienter i en given periode.

Forløb og løn

Vi tilbyder kun klienter et forløb på 4 uger bestående af 8 x 55 min. personlig træning. Inden, at den personlige træning starter, er der en konsultation, som kan afholdes online eller hos klienten selv eller hos dig. Her afklares mål med forløbet, ting at tage højde for, træningstidspunkter og træningslokation.

  • Personlig træning af én klient – du får 160 kr. pr. træning
  • Personlig træning af to klienter, som trænes trænes samtidigt – du får 180 kr. pr. træning
  • Personlig træning af 3 klienter, som trænes samtidigt – du får 200 kr. pr. træning
  • Personlig træning af 4 klienter, som trænes samtidigt – du får 250 kr. pr. træning

Selve træningen

Det er dit ansvar at sammensætte en god træning for klienten. Her kan du vælge af medbringe træningsudstyr, men du kan også bruge det, som du kan finde i naturen. Du kan gøre brug af sten, som kan bruges til fx øvelserne: Squat, Lunges og dødløft. Man kan også bruge træbjælker til at tilte med. Der kan være aktivitetsøer rundt omkring, som man kan benytte som træningsbase. Det er helt op til dig selv og dine kreative evner at lave en effektiv, sjov og motiverende træning for klienten.

Hvem er du?

  • Du skal være uddannet personlig træner eller have en uddannelsesbaggrund som fysioterapeut, en idræts-relateret uddannelse eller flere års erfaring med træning. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har trænet klienter før, men det er ikke et krav.
  • Du skal synes, at det er sjovt, at træne klienter og hjælpe dem med at nå deres mål.
  • Du skal være god til at skabe en god relation til klienten, hvor du formår at motivere klienten til at presse sig selv under træningerne

Se evt. billeder af en personlig træning hos Goalgain i fotoarkivet.

Er du interesseret, så send din ansøgning og CV til ttanfysio@gmail.com.