GoalGain

Motivation til vægttab

Motivation til vægttab

Om

Denne artikel fortæller lidt om, hvad motivation er, og hvad e-bogen: Motivation. Daglige rutiner til at vedligeholde motivation, handler om. Det handler nemlig om, hvordan man kan finde motivation til vægttab.
E-bogen om motivation til vægttab er tilgængelig i webshoppen og i akademiet.

Vægttab nu! E-bogen!

Hvad er motivation?
Motivation er det, der får os til at bevæge os fremad. Det er årsagen til, at nogle mennesker får succes og andre falder fra undervejs. Motivation er det drive, som en person har til at fuldføre sin opgave. Der er mange faktorer, der kan spille ind på din grad af motivation. Attitude, mennesker du hænger ud med, måden du tænker på, i hvor høj grad du kender dig selv, om du ønsker at hjælpe andre m.m.

Formålet med min e-bog
Formålet med min e-bog er at give dig nogle metoder, så du kan finde motivation til vægttab, som du kan praktisere på daglig basis og forblive motiveret. Disse teknikker kan hjælpe dig med at blive gladere og få mere gå-på-mod i de udfordringer, du står over for i din hverdag. På den måde kan du få motivation til vægttab. Så teknikkerne i denne bog kan du bruge i alle mulige sammenhænge. Også til andet end motivation til vægttab. Når du passer børn, går på arbejde eller skal motivere dig selv til at træne og spise sundt.

Motivation er nemlig det spark, som alle har brug for, for at give dagen mening og komme igennem den. Uden motivation vil du ikke lykkes med at skabe den tilværelse og det liv, som du gerne vil have. Når du ser verden med ligegyldighed, så er du ikke motiveret, og hvis du har det sådant, så kan du meget vel ende i en depression. Vi mennesker har brug for at bevæge os fremad. Bevæge os fremad mod ét eller andet, der gør os glade. Motivation til vægttab kunne være noget, som du lige nu har brug for at bevæge dig henimod.

Hvis du ser verden med ligegyldighed, eller du måske bare i det hele taget mangler motivation på nogle fronter i dit liv, så er denne e-bog lige noget for dig! Og når du lærer at motivere dig selv igennem simple værktøjer, så vil alle omkring dig mærke din energi og give dig ligeså meget tilbage, som du giver dem.

Daglige motivationsteknikker
Ved at praktisere daglige motivationsteknikker, vil de til sidst blive en integreret del af dig. Du vil ikke længere tænke over det, men rent spontant vil du blive motiveret.

Det vil sige, at e-bogens mål er at få dig fra ligegyldighed til at blive topmotiveret inden for et område, du ønsker at være motiveret for.

E-bogen omhandler følgende kapitler:
1. Introduktion
2. Gør det simpelt
3. Hæng ud i godt selskab
4. Lær kontinuerligt
5. Kraften af positiv tænkning
6. Distraktioner
7. Forstå dig selv
8. Målsætning og fokus på fremskridt
9. Hjælp andre
10. At bygge vedvarende og motiverende vaner
11. Boost din motivation
12. Konklusion

Når vi er motiverede, så giver alting mening. Så handler det ikke bare om at finde ud af, hvad der holder én motiveret?
Jeg ved ikke, hvad der holder dig motiveret eller en anden person motiveret. Men jeg ved, hvad der virker for mig selv. E-bogen er derfor min egen værktøjskasse. Det kan være, at du kan bruge noget af det.
Vægttab nu! E-bogen!