Motivation – Daglige rutiner til at vedligeholde motivation

49.00 DKK

Denne bog indeholder 12 kapitler. Hvert kapitel omhandler en leveregel, som ifølge bogen er vigtig at kende til og efterleve, hvis formålet er at holde sig motiveret.
Bogens indhold er meget præget af forfatterens subjektivitet, som selv holder sig motiveret udfra disse leveregler. Det er derfor ikke formålet at fortælle dig, hvad der med sikkerhed virker for dig. For hvem kan vide det?
Thomas Andersen, som er forfatter til denne bog, ønsker derimod at give dig indblik i, hvad han selv gør for at holde sig motiveret. Meget handler nemlig om energi og selvforstærkende processer, hvor grundtanken er, at alting er indbyrdes forbundet, og én del påvirker en anden del. I praksis: Hvad du kaster ud i omgivelserne, får du tilbage, og dine tanker og forestillinger bestemmer, hvad du kaster ud. Energien bliver koncentreret i en proces, der forstærker sig selv.
Du bestemmer, hvilken proces og energimønster du vil befinde dig i, og du kan forstærke og koncentrere energien, så du bevæger dig i én retning og med kraft! Måske du har brug for at bevæge dig med koncentreret energi mod dit vægttabsmål?

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Motivation – Daglige rutiner til at vedligeholde motivation”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *