GoalGain

3 HIIT øvelser

Om

Disse 3 HIIT øvelser øger din produktion af væksthormon samt testosteronniveau i kroppen og øger både VO2 max samt insulinfølsomheden.

Det er godt, fordi de allesammen bidrager til at reducere dit fedt. Ikke bare udenpå men også inden i. Det såkaldte viscerale fedt.

Men det er en nødvendighed, at du udfører aktiviteterne med stor koncentration, høj intensitet og overholder pause-perioderne, som jeg viser i videoen. Workoutet er meget kort, så du skal presse dig selv, så meget du kan. Også når du skal sprinte i 20 sekunder. 

Øvelserne er:

Jump-squats til bænk

Jump-squats er især hårdere, fordi de kræver større muskelkontraktion end ved almindelige squats. Du skal nemlig sætte af med så stor kraft, at du letter fra jorden. Jump-squats involverer alle muskler i underekstremiteten, som er hovedansvarlige for kraftudviklingen. Du får også lidt overkrop, som stabiliserer dig. Hvis du vil bygge balder af stål, så er jump-squats kombineret med nedenstående øvelser geniale!

Sprint

Sprint er et helt naturligt bevægemønster, som aktiverer vores gener på en meget sund måde. Sprint forbinder kroppen med overlevelse. Enten skal den bygge sig stærkere til at du kan løbe væk fra farer. Eller også skal den bygge sig stærkere til, at du kan jage føde. Sprint frigiver derfor flere ting i kroppen end nogen anden øvelse, og den bygger dig, - når den gentages, - om. Din fysik ændrer sig. Sprint involverer hele kroppen, men primært læg, lår og i særdeleshed balder. 

Når du har sprintet i 20 sekunder, skal du kunne mærke det syre. Ikke kun i benene men også i armene. Så ved du, at du har sprintet hårdt nok. Måske det ikke sker i første omgang, men så i hvert fald i 2 eller 3 runde. 

Lunges på bænk 

Lunges på bænk kan betragtes, som et led til at forbedre sin sprint-evne. Den er god, fordi den involverer de store muskelgrupper som lår og balder. 

I videoens workout får du igen flerledsøvelser, og dette HIIT-workout booster især opbyggende og fedtreducerende hormoner. Giv den gas! Sprint til! 

Pauselængde mellem øvelserne

Efter sprint: 20 sekunder

Efter lunges og jump-squats: 5 sekunder