GoalGain

Vægttab nu! Kathrine (-23 kg)

Vægttab nu! -23 kg!

Vægttab nu! -23 kg!

Det var en fantastisk rejse, som Kathrine tog på, da hun besluttede sig for at tabe sig, fordi outcome blev meget bedre end forventet. Vægttab nu. Kathrine tabte 23 kg!

Vægttab nu!

På 32 uger forvandledes Kathrines krop sig, så hun, som hun er stolt af, kan passe størrelse medium i bukser. Hun skal helt tilbage til folkeskolen før, at det var aktuelt. Beslutningen om vægttab nu, har betalt sig. 

Jeg Thomas var Kathrines personlige træner fra GoalGain, der hjalp hende igennem projekt, vægttab nu, og det var en sand fornøjelse at træne hende. Dels fordi hun er så nem at komme ud af det med, men også fordi at hun gik til den.

Vægttab nu!

Da jeg først fik Kathrine ind var hun i dårlig form. Det er nu 32 uger siden, men jeg husker starten. Balancen var dårlig, kondien var dårlig, og der var ikke skyggen af styrke i arme, men lige pludseligt,- ja, jeg ved ikke, hvad der skete. Men så var Kathrine lige pludselig i god form, og før at jeg fik set mig om, var hun i rigtig rigtig god form, og da vi så afsluttede, havde hun tabt sig 23 kg.

Jeg må sige, at jeg som personlig træner sjældent har set en fremgang på den måde. Jeg har set eksempler på stor fremgang, men det unikke ved Kathrines præstation er klart, at hun holdt ved, og hemmeligheden bag Kathrines vedholdenhed er, at hun formåede at gribe vægttabsprocessen an på en balanceret måde. Hun fulgte 5:2 i alle 32 uger med enkelte undtagelser, og så gik hun rigtig meget til den 2 gange om ugen hos Goalgain. Ellers var der både drukture og slikposer involveret. Jeg spørger mange af dem, som jeg træner, om det fungerer. Fungerer det her for dig med træning 2 gange om ugen og 5:2 diæt? Kathrines svar var, at det fungerede fint, og at hun ikke længere tænkte over det. Det var bare blevet en vane.

Kathrines næste mål bliver at vedligeholde sin vægt og træning uden personlig træning fra GoalGain, og det er, som hun selv beskriver, en udfordring der er stor for hende.
For hun trænede ikke udover træningen hos GoalGain. En gang imellem men slet ikke stabilt. Og Kathrine har svært ved at motivere sig selv til fx at løbe en tur.

Vægttab nu!

Forpligtelsen og det at vi har en aftale, siger hun, er det som gør, at hun kommer afsted. Som personlig træner ved jeg, at den motivation ikke er den optimale, fordi den er ydre reguleret, hvorfor jeg er meget spændt på at se, hvordan tingene forløber sig nu her, når Kathrine er alene om det.

Som personlig træner for GoalGain og som menneske inspireres jeg hver gang, jeg møder en ny person. Kathrine har på mange måder inspireret mig, og det er fantastisk for mig at blive bekræftet i, at GoalGains koncept virker! Det er Kathrines historie et klokkeklart eksempel på idet hun nøjagtigt har efterlevet GoalGains forslag om 5:2 diæt samt HIIT træning med altid gennemsnitspuls på 90 % af maksimal puls.

Det jeg har lært af Kathrine er, at man ikke behøver at gå all-in for at få et godt resultat. Og det vælger jeg at se på som også værende gældende for andre områder i sit liv.

Kathrine viste, at hvis bare du kan blive i noget i længere tid og få de hensigtsmæssige ting ind i livet i forhold til dit mål, så kan du tillade dig at leve afbalanceret og med plads til mange andre ting. Det førte tanken videre på, at rejsen til målet er mindst ligeså vigtigt som målet i sig selv, og Kathrine tog alt med. Drukture og slikposer som beskrevet. Hun havde bare de 2 stærke kraftgeneratorer, HIIT træning og 5:2 diæt. Og bum! Nu er hun 23 kg lettere!

Kathrine er en fighter, jeg aldrig vil glemme!

Kathrine Søgaard