8 uger

Camilla Lindemann

Træner: Thomas Andersen

Hele Camilla Lindemann's historie

Jeg ville rigtig gerne tabe mig, da vægten efterhånden var steget alt for meget og det påvirkede mig i hverdagen. Derfor gik jeg ind i projektet, vægttab nu med stor kampgejst. Jeg gad ikke være overvægtig mere, og jeg vidste med mig selv, at jeg sagtens kunne tabe mig. Motivation! Det var det, det handlede om. Derfor valgte jeg en personlig træner. En personlig træner der kunne få mig igennem mit projekt, vægttab nu. Det kunne kun gå for langsomt. Lige fra starten var jeg all-in. Jeg har fulgt en god kostplan, og træningen hos GoalGain har været suveræn. Hård men suveræn, fordi den har presset mig og stillet krav til, at jeg måtte tage mig sammen. Ellers kunne jeg ikke gennemføre. For træningen var hård! Rigtig hård og nok den hårdeste træning, jeg nogensinde har oplevet. Men som jeg ønskede, så blev projektet, vægttab nu sparket i gang med fuld smadder. Og nu står jeg her 14 kg lettere og med væsentlig bedre kondition og helbred.

Om hvordan jeg fandt frem til personlig træning hos GoalGain
Jeg havde hørt godt om goalgain gennem en veninde som havde fået rigtig gode resultater ved et 8 ugers forløb og derfor tænkte jeg ”hvorfor ikke prøve. Det er også ligetil. De er hurtige at komme i kontakt med, og jeg kunne starte med det samme. Det passede fint til mit temperament.

Jeg havde brug for en der kunne presse mig til det yderste og som vidste hvad der skulle til for at opnå det vægttab jeg ønskede. Jeg havde også behov for at have en at stå til ansvar overfor, så jeg ikke kunne springe over hver gang.

Jeg har haft et super godt forløb og jeg tabte mig mere end forventet. Thomas er en fantastisk træner og han forstår virkelig at presse en til det yderste og det giver resultatet. Jeg har valgt at tage 8 uger mere, da jeg simpelthen føler det er den bedste træningsmetode for mig.