8 uger

Morten

Træner: Thomas Andersen

Hele Morten's historie

Tab 5 kg var mit ønske. Det var et overskueligt mål, men kun hvis jeg havde en personlig træner på. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg det med at holde en fast diætplan og selv komme afsted til træning ikke var noget, jeg ville kunne.
Den personlige træning var et godt tilbud. Thomas kom til min bopæl i Langeskov, hvor jeg deltog på et hold af 4 deltagere. Der var ca. 30 meter over på træningspladsen, og de 3 andre var mine naboer, så der var ingen undskyldning på træningsdagene. Jeg kom også til alle sessionerne.

Det var en nødvendighed. Ellers var jeg ikke startet. Det er også det med, at når jeg har betalt for et forløb, så vil jeg gerne gennemføre det og få alt med. Denne forpligtelse gjorde også at jeg gennemførte de i alt 16 sessioner.

Jeg synes, at de 8 ugers personlig træning, der har haft tab 5 kg for øje, har været en kæmpe succes. Træningen har været inspirerende og rigtig god. Desuden er jeg blevet overrasket over, hvor lidt træning jeg egentlig havde brug for for at komme i form. 20-30 minutter 2 x pr. uge, var det eneste jeg trænede. Jeg har ikke overholdt eller fulgt en diæt slavisk, men 2 gange om ugen har jeg sørget for at spise så kaloriefattigt som muligt. Det er nok ca. blevet til 700 kcal 2 dage om ugen.

Undervejs i træningen har jeg lavet squats med tunge sten. Jeg har pisket et tungt reb og har løbet med et bælte monteret til et bildæk tilført ekstra vægt. Det er noget, der kan mærkes!

Det mest fordelagtige ved forløbet har været træningens indflydelse på mit energiniveau. Jeg har meget mere energi nu. Vedrørende 5:2 diæten så har jeg ikke overholdt den fuldkomment. Jeg har dog tilpasset min diæt en smule i forhold til kalorie og proteinindtag.