8 uger

Trine Hertzog

Træner: Thomas Andersen

Hele Trine Hertzog's historie

Jeg henvendte mig, fordi jeg så der blev søgt testpersoner i nærheden af hvor jeg bor. Desuden kendte jeg lidt til GoalGain i forvejen, da jeg også havde en veninde der trænede hos Thomas, så det så jeg også som en mulighed for, at jeg ikke skulle træne alene.

Tab 10 kg. Jeg har i et par år kæmpet med overvægt. Hvis jeg tabte 10 kg så ville alt være godt igen. Jeg har forsøgt at tabe mig, dog uden held. Jeg vidste jeg manglede et skub bagi, og faste træningstider, for at jeg kom igang med det. I forbindelse med projektet, tab 10 kg, var det godt med de faste træningstidspunkter + at det var tæt på min egen bopæl. Så var der ingen undskyldninger. Også derfor meldte jeg mig ved GoalGain, da jeg vidste at jeg så ville komme igang med det, og vidste at der ville ske noget med vægten. Tab 10 kg blev en succes, da jeg lige nåede det efter 8 uger. Jeg kom ikke sovende til det. Træningen var hård. Rigtig hård. Derudover fulgte jeg næsten helt slavisk en kostplan fra butikken på hjemmesiden her.

Jeg synes, at det har været et super godt forløb. Dog også utrolig hårdt. Der var variation i træningen, hvilket jeg er glad for, ellers var jeg nok kørt død i det. Jeg kan kun anbefale Thomas som personlig træner, da han er super god til at motivere en – især på de dage man måske er lidt umotiveret.

Nu vil jeg forsøge at holde formen vedlige selv. Jeg har fået nogle værktøjer til at træne i naturen, og det er ligetil. Det er bare lige med at få det gjort nu hvor den personlige træner ikke er der til at presse en. I princippet kan jeg nu bare gå ud i haven og lave noget træning. Jeg har lært mere end 20 forskellige øvelser, og det bliver hårdt selvom der ikke er noget udstyr.