8 uger

Christina Groth

Træner: Thomas Andersen

Hele Christina Groth's historie

Slankekur eller træning. Jeg var ligeglad, jeg ville i form hurtigst muligt. På facebook så jeg, at I søgte testpersoner og var heldig at blive en af dem.
Mit mål med det, var at få masser af energi, tabe mig og lære at træne på en ny måde.

Jeg har selv prøvet at tabe mig med træning i almindelige centre. Jeg har vejet min mad og fuldt madplaner men gik kold i det. Jeg har ikke kunne løbe i ca 10 år, men efter en operation på min blære og med hjælp fra Thomas er jeg godt i gang. Jeg var nysgerrig på at træne i naturen og det har været sjovt, til tider grænseoverskridende med regn, mudder og sne men hold da op men er stolt bagefter. Jeg kan kun anbefale denne form for træning og Thomas som træner. Og regner med at tage 8 uger igen til foråret.

Mit ønske om en slankekur, der virkede er gået i opfyldelse. Træningen har været hård. Jeg har sjældent prøvet noget lignende, men den er så sandelig også effektiv.
Jeg er fuldt tilfreds med forløbet. Jeg har tabt mig, fået masser af energi og lært at løbe igen. Thomas har været en god støtte, hjulpet mig til at yde det ekstra. Og lært at bruge naturen som “træningsrum”