8

Rikke Vind

Træner: Thomas Andersen

Hele Rikke Vind's historie

Mit 8 ugers forløb ved Thomas er slut og mit mål var at reducere min fedtprocent og jeg er rigtig godt tilfreds med det opnåede resultat.

Grunden til det er lykkedes er at Thomas har formået at lave de optimale rammer for mig og jeg har formået at udnytte dem,han har været god til at presse mig til mit maksimale under træningerne.Undervejs i forløbet har der været test både på kondition og styrke og de har været med til at motivere mig,fordi de var forbedret hver gang.Det har givet mig lyst til at fortsætte og blive ved at holde mig på sporet med kost og træning.

Efter midtvejs konsultationen,havde jeg ikke rigtig opnået den ønskede reducering i min fedtprocent, så der skulle ske noget,så jeg droppede stort set kulhydrater og erstattede det med protein og det gav resultat.Og i den proces har Thomas været super god til at motivere mig til at yde og fortsætte og lige minde mig om hvorfor jeg skulle blive ved.

Og det er præcis resultaterne der har drevet mig og er min motivation for at blive ved,at jeg har kunne se forandringen på min krop og mærke den energi som træningen og kostændringen har gjort.
Så kan kun sige at det har været hårdt arbejde,men også været så fedt at træne udenfor på den måde,meget positivt overrasket over træningsformen.