10 uger

Kathrine

Træner: Thomas Andersen

Hele Kathrine's historie

Personlig træner i Odense blev vejen til min succes. Jeg blev anbefalet at spise efter 5:2kuren samtidigt med mit træningsforløb hos Goalgain. Det har jeg gennemført. I starten synes jeg det var rigtigt svært at holde mig på de 500 kalorier på fastedagene, det synes jeg stadig kan være svært, men det kan lade sig gøre og det hjælper mig, at jeg ved jeg kan, fordi jeg har kunne gøre det de andre uger. Jeg synes det er svært ikke at spise usundt, så det gør jeg stadig indimellem på ikke-fastedage.

Hvordan jeg forsøger at fastholde mig selv trods de udfordringer, der er undervejs.

Jeg prøver så godt jeg kan, selvom det er svært, og siger til mig selv, at jeg jo gør det godt. De gange jeg falder i, prøver jeg at lade være med at slå mig selv oven i hovedet med nederlag, men være okay med at jeg faldt en lille smule i, og i stedet for være stolt af at jeg kom op igen. Det var helt sikkert været en stor hjælp for mig og en god beslutning at tage kontakt til en personlig træner fra Odense – Odense fordi jeg bor i byen. Jeg har nogle dage startet dagen med at faste, men ikke kunne holde det, så prøver jeg bare at faste igen dagen efter.

Med en personlig træner i Odense, så hjælper det, at vi har faste aftaler 2 gange om ugen. Og at vi har aftalt at jeg selv skal træne 1 gang i weekenden. Vejninger hver 14. dag er også med til at fastholde mig.

Jeg har tabt 9kg på de 8 uger og min kondition er blevet meget bedre -jeg kan mærke og se på min krop, at jeg er blevet slankere. Det er jeg enormt stolt af og det motiverer mig til at forsætte med at træne og spise efter 5:2.. De dage hvor jeg selv skal ud at løbe hjælper det mig meget, at jeg ved jeg kan, forbi jeg har gjort det før.