8 ugers personlig træning

Christina Kristensen

Træner: Thomas Andersen

Hele Christina Kristensen's historie

Motivation til vægttab var min største udfordring, og jeg var ikke tilfreds med min vægt og generelle form, og det ville jeg gerne lave om på i forbindelse med, at jeg snart var uddannet sygeplejerske. Hvor blev min motivation til vægttab af?
Den var der, men jeg havde også en frygt for at gå i gang, da jeg har fået tilbagefald mange gange før.

Det har altid været en udfordring for mig at holde min vægt stabil. Ikke at sige at jeg ikke kan spise noget uden at tage på, men jeg kan heller ikke bare spise løs. Igennem mit forløb hos GoalGain er jeg blevet mere afbalanceret i mit forhold til motion og mad. Jeg er ikke så enten-eller-orienteret, som jeg har været før, hvor jeg tit sagde til mig selv, at nu skal du ikke spise søde sager mere!

Derfor har det været super inspirerende for mig at opnå denne her afbalanceret tilgang til mad og motion. Jeg har holdt mig til 5:2 diæten og så bare to gange træning om ugen hos GoalGain. Jeg har dyrket en lille smule træning ved siden af GoalGain men ikke meget. Denne måde at leve på har fungeret fint for mig. Det har også givet plads til, at jeg kan drikke lidt alkohol i weekenden og spise lidt usundt, når jeg vil. Jeg husker bare at holde mig til fastedagene, og det har resulteret i, at jeg kan holde vægten.

Mit forløb, som havde fokus på min motivation til vægttab, har været godt og hårdt. Jeg blev overrasket over, at nature-fit kunne være så hård. Vi brugte redskaber, som jeg ikke har trænet med før. Sten og bjælker fx. Træningen blev bygget op som cirkeltræning, hvilket passede mig rigtig godt.
Thomas har været god til at presse mig undervejs og generelt motivere mig til at fortsætte mod mit mål.