8 uger bootcamp

Marianne Nørrelykke

Træner: Rikke Præstmark Lauridsen

Hele Marianne Nørrelykke's historie

Jeg startede et forløb op med træneren Rikke, blev målt og vejet og vejledt i hvordan tingene kom til at forløbe og hvad 5:2 diæten gik ud på (åh åh tænkte jeg, det plejer altid at gå galt!). Ugen efter mødtes vi inde i Munke Mose i Odense og det blev en grænseoverskridende, men super god start og det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv!

Igennem mit liv har kæmpet med angst, lavt selvværd og generel dårlig kondition. I forløbet ved Rikke har jeg selv kunne se en udvikling på og i min krop og jeg er blevet gladere og stærkere mentalt. Det er samtidig blevet bekræftet ved både midtvejs og slutmålingerne og jeg er mere end tilfreds! Har aldrig haft så mange muskler og høj udholdenhed som nu!

Kosten med 5:2 diæten var også let at gå til, for det var kun 2 dage om ugen jeg skulle tænke på kalorier mv. De resterende 5 dage er det sund fornuft og det er slet ikke så svært når man først kommer i gang, for fastedagene gør noget ved en både fysisk og psykisk – jeg mistede simpelthen lysten at overspise og slik og andet usundt har mistet sin betydning for mig, nu kan jeg spise det uden at føle trang til at tømme posen helt, før jeg stopper.

Forløbet har givet mig utrolig meget – både mentalt og fysisk!

  • Et sammenhold og forståelse med de andre på holdet, som gør at vi vil mødes igen privat og træne sammen.
  • En sejrsfølelse jeg aldrig troede jeg ville få!
  • Blod på tanden i form af lyst til motion!
  • Og det bedste: Mere selvværd! Jeg K A N faktisk lykkedes!

Jeg har været så glad for forløbet, konceptet, sejrsfølelsen og det øgede selvværd, at jeg sammen med min søster har valgt at tage et forløb til. Og det bliver 100 % noget vi løbende vil gøre brug af i fremtiden!

Det lyder virkelig som en slesk kliche, men det kommer fra hjertet (Og mine nye muskler!)

Men kan JEG, så kan DU også.. 🙂

14352259_10209535348474379_1113236757646924199_o skaermbillede-2016-10-31-kl-12-59-19