32 uger

Maiken Christensen

Træner: Thomas Andersen

Hele Maiken Christensen's historie

Jeg har af flere omgange prøvet at tabe mig, men uden held. Grunden til, at det så ofte før er gået galt er, at jeg – i mine øjne – ikke har haft en egentlig grund til at tabe mig. Men efter, at jeg har fundet manden i mit liv og vi gerne vil have børn sammen, kræver dette at jeg taber mig da vi skal have hjælp til en graviditet.
Jeg har derfor henvendt mig til en personlig træner for at få sparket til at komme ordentlig i gang og få nogle gode redskaber til at dyrke motion på egen hånd.

Jeg startede med et 8 ugers boot camp forløb sammen med min veninde Kristina, efterfulgt af et 8 ugers individuelt boot camp forløb. Efter de samlede 16 uger, var jeg rigtig heldig at vinde 16 ugers gratis træning som har foregået på et større hold af 3-5 personer. Alle tre slags forløb har givet noget forskelligt.
Og efter at have været i gang har det givet mig blod på tanden til at fortsætte den gode bane, både med at tænke over, hvad jeg spiser, men også rigtig gode redskaber til motion, både i fitnesscenter men også ude i naturen. Derudover har Thomas været en kæmpe støtte for mig. I dag har jeg det meget bedre. Min kondition er forøget markant, min fedtprocent er faldet drastisk, jeg har tabt mig meget og jeg har fået troen på mig selv igen.