Louise Dyrhave

Træner: Thomas Andersen

Hele Louise Dyrhave's historie

Da jeg startede med at træne hos Thomas, havde jeg ikke dyrket noget nævneværdig motion udover den, jeg fik ved at holde hus og have og løbe efter mine børn.

I årernes løb har jeg “on and off” gået i motionscenter uden noget sønderligt godt resultat. Mest fordi det kedet mig brat, og motivationen forsvandt lige så hurtigt, som den var opstået.

En dag læste jeg tilfældigt en artikel om Thomas og hans træning og fik med det samme en aha oplevelse! Det var lige den træning, jeg manglede!

Jeg var rigtig træt af, at jeg ikke længere kunne holde til noget fysisk hårdt arbejde i haven mm uden at bøde for det med smerter i kroppen de efterfølgende dage. Så for mig handlede træningen ikke om vægttab eller kostomlæggelse, men om at få styrket mig krop og bygget nogle muskler op.

Det, at Thomas lovede resultater ved kun 2 x 30min om ugen, passede mig perfekt, for jeg kunne slet ikke overskue at skulle bruge mere tid på det. Og Thomas holdt, hvad han lovede!

Det første gang jeg for alvorlig mærkede, at jeg havde fået muskler igen, var da jeg skulle hjælpe til ved en flytning, og intet var for tungt for mig!

En kæmpe succesoplevelse! En varm anbefaling herfra til alle, som vil i form på en fornuftig måde.