8 ugers

Peer Sander

Træner: Thomas Andersen

Hele Peer Sander's historie

Hvordan taber jeg mig? Det spørgsmål stillede jeg mig selv. Hvordan taber jeg mig? Jeg har altid været en type, der vel kan beskrives som en levemand, men indimellem må jeg ruske op i mig selv og sige “Nu er det sgu gået for vidt. Nu tager du dig sammen”. Og det gør jeg så. Min store udfordring er at finde den her gyldne mellemvej. Ikke at lægge for hårdt ud, så jeg ikke kan holde kursen. Lige præcis denne udfordring fik jeg inspiration til at mestre igennem GoalGain. Hvad er mere enkelt end at træne 2 x pr. uge og faste 2 x pr. uge, og så ellers have sine udskejelser og samtidigt opnå resultater? Det er da om noget en gylden mellemvej. I hvert fald for mig.
Jeg slap for at veje af næsten alle ugens dage, og så fik jeg træningen overstået på kun 20-30 minutter.
Hvis jeg skulle få brug for personlig træning igen, så vil jeg bruge GoalGain. Det er klart mit foretrukne sted for personlig træning!

Det var en nødvendighed for mig at få Thomas på sagen, idet jeg vidste, at jeg behøvede et spark til at komme i gang.
Samtidigt vidste jeg også at sparket i sig selv ikke var nok. Jeg måtte forpligte mig til en personlig træner. En aftale er en aftale, så nu skulle jeg møde op, hvilket jeg har gjort til samtlige træningspas (Det gør jeg ikke altid. Jeg kan godt falde i).

Jeg synes, at mit forløb har været særdeles vellykket. Jeg nåede mit mål. Jeg tabte mig 10 kg på 8 uger! Min fedtprocent gik ned med 11 procent. Til min egen ros vil jeg sige, at jeg har været god til at presse mig til træning. Thomas råbte tit: “Puls?”
Og svaret var oftest: “90 %” Eller derover.
I øvrigt har jeg trænet lidt ved siden af GoalGain, idet jeg spiller fodbold.