8 ugers boot camp

Mia Lund

Træner: Thomas Andersen

Hele Mia Lund's historie

Flad mave og bedre form var outcome af mit forløb. Jeg har nu afsluttet mit 8-ugers træningsforløb hos Thomas Andersen. Det har været et rigtig godt, konstruktivt og lærerigt forløb for mig. Mit primære mål var at tabe fedt på min mave og få en flad mave – det har jeg også gjort. Der er kommet en flad mave. Jeg er gået ned i fedtprocent, hvilket er så skønt. Jeg er dog også blevet meget opmærksom på at træne musklerne i hele min krop og ikke kun være fokuseret på mavefedtet. Det giver en fed følelse, at man efter en ½ time har trænet hele sin krop, og særligt når man kan se resultater på arme og brystkasse. Jeg er testet i cooper-test, burpees og planken – særligt planken kunne jeg mærke, at jeg blev stærk i – jeg har altid løbet meget og ikke været så fokuseret på hele kroppen og det kan jeg mærke efter bare 8 uger hos Thomas Andersen, at jeg er blevet meget stærkere i hele kroppen.

Det gode ved Goalgain´s træning er, at det er ude i naturen – fedt at løfte bjælker, store strandsten, trække bildæk og så videre fremfor at stå i et varmt træningscenter og løfte vægte!! Det er hurtigt overstået (kun en ½ time), så man kan altid trække sig selv op til lige at få trænet den halve time – jeg har to børn og der er den frihed, at man sagtens kan tage sit barn/børn med til træning, det gør det meget fleksibelt og det har jeg brug for, da jeg bor alene med mine børn.

Jeg vil til enhver tid anbefale et personligt træningsforløb hos Thomas Andersen, det er så givende, motiverende og konstruktivt. Det var især godt, at vi kom rundt. I skoven, ved stranden og ved Nyborg vold. Det har givet mig en bred inspiration til træning i forskelligt terræn i naturen.