13 uger

Rikke Hansen

Træner: Thomas Andersen

Hele Rikke Hansen's historie

Fedtforbrænding var mit projekt og så øget styrke og kondition.

Jeg hedder Rikke Hundtofte Hansen og er 20 år. Det hele startede med at min mor taggede mig i et opslag fra Goalgain på facebook, hvor de havde tilbud på træning.

Derfra tog det mig 5 min og jeg kontaktede straks manden bag Goalgain, nemlig Thomas. Vi fik snakket om hvad mit formål var. Det blev mandag og jeg startede nu på et 8 ugers HIIT trænings forløb med Thomas, som min personlig træner. OG grunden til dette var, at jeg skal ind til beredsskabsstyrelsen d. 1 november i 9 mdr. og ville derfor gerne opnå øget styrke og kondition.

Jeg kunne mærke på mig selv, at hvis jeg ikke snart kom igang med noget træning med hjælp fra en personlig træner, så fik jeg ikke trænet og så fik jeg ingen fedtforbrænding, styrke eller kondition, og det var vigtigt for at komme ind i beredskabstyrelsen.

Da jeg kan have svært ved at træne alene, idet jeg hurtigt kan sige til mig selv “ej orker det ikke, jeg dropper det igen” igen, igen. Men med en personlig træner og træningstidspunkter havde jeg ligesom en grund til at dukke op og få trænet og ikke bare aflyse.

Men jeg har ellers altid dyrket sport, lige nu dyrker jeg ishockey. Men jeg startede i august og sluttede forløbet af i september og det vil sige at, jeg havde 5 uger tilbage inden jeg skal ind til beredskabsstyrelsen. Så jeg forlængede mit forløb med de 5 uger og havde min sidste træning mandag d. 31 oktober.

Jeg vil slutte af med at rose Thomas rigtig meget for alt den gode træning han har kunne tilbyde mig gennem de 13 uger. Jeg har været rigtig glad for det og hvis jeg havde brug for noget variation, så kunne Thomas hurtigt finde på noget nyt træning, hvilket var perfekt.

Men samtidig med det, er Thomas også blevet en rigtig god ven og vil altid vælge Goalgain og Thomas til hver en tid. Håber det kan give inspiration til andre, som gerne vil igang