8 weeks

Emil Buchwald

Træner: Thomas Andersen

Hele Emil Buchwald's historie

Jeg henvendte mig da jeg så et opslag fra Goalgain, der fortalte om en form for træning hvor man kunne træne udendørs, med personlig træner, på hold med ligesindede og med den samtidige mulighed at få hjælp til sin kost. Jet blev inspireret af muligheden for at komme i form uden at skulle melde mig i et træningscenter og for muligheden for at få et motiverende kick fra en personlig træner.
Da jeg så opslaget havde jeg ikke rørt mig fysisk i 14 år, i den forstand at jeg ikke gik til sport , ikke trænede og ikke løb af mig selv. Samtidig spiste jeg hvad jeg havde lyst til fremfor hvad der var godt og sundt for mig. Med denne historik vidste jeg at jeg ikke selv kunne overskue at komme i gang og derfor var en personlig træner det helt rigtige valg for mig

Allerede efter første træning vidste jeg at jeg var på rette kurs. Det var langt mere intenst end forventet, og min puls buldrede derudaf på fuld smadder. Jeg blev presset godt af træneren gennem forløbet, der forstod hvornår jeg var max presset og hvornår jeg kunne tåle lidt mere. Tillige med trænerens motiverende input, fungerer det også supergodt at være en del af et lille team, hvorfra den sidste supplerende støtte kommer fra. Thomas hjalp mig med at sætte og nå mine ambitioner, ambitioner jeg ikke kunne have nået alene.