8 ugers boot camp

Anna Hansen

Træner: Thomas Andersen

Hele Anna Hansen's historie

Jeg havde længe gået med tanken om at starte med at træne igen, men tilbuddene hvor jeg bor er ikke noget for mig. Da jeg så, at Thomas startede op i Nyborg, slog jeg til. Mit mål er at blive sundere og stærkere.

Med Thomas som personlig træner, kunne det blive når jeg havde tid og i min egen by. Derudover synes jeg det er rart, at der er en professionel, der har god tid og mulighed for at gennemgå øvelserne med mig. Thomas sørger også for at træningen passer til én og så er han rigtig god til at motivere én.

Jeg har været til konsultation tre gange, hvor vi har kunne måle, hvordan det er gået. Der har også været test i forløbet, så jeg har kunne se om jeg har forbedret mig. Det har været meget motiverende at have den lille konkurrence med mig selv.
Thomas har været god til at forme forløbet efter, hvad jeg og mine holdkammerater havde lyst til at træne. Han har været rigtig god til at komme hen til os, når vi har været ude i stationerne for at hjælpe os og rette os. Hvis man synes det var hårdt, var han god til at komme hen og løbe med, eller komme med motiverende ord – og så fik man energi til at give den en ekstra skalle.

Da jeg studerede trænede jeg regelmæssigt, men efter jeg er startet med at arbejde, har det været svært at få det til at passe ind i hverdagen. Derudover har jeg haft svært ved at finde et tilbud, der tiltalte mig. Jeg har længe haft et ønske om at starte ved en personlig træner, så da Thomas søgte nogle der ville træne med ham i Nyborg, så slog jeg til.
Thomas træning har passet rigtig godt til mig. Det har været øvelser som jeg kan arbejde videre med derhjemme, og der er hurtigt sket resultater. Det har motiveret mig rigtig meget. Jeg har også ændret mine kostvaner en del, med inspiration fra Thomas’ kostplan, og det har også gjort en stor forskel for mig.